De trimsalon

Bij Hondentrimsalon Graciël wordt er grote waarde aan gehecht uw hond in alle rust te kunnen verzorgen.  Door uitsluitend op afspraak te werken, ben ik grotendeels met uw hond alleen in de salon. Mijn persoonlijke ervaring is dat de hond zich daarbij het meest op zijn gemak voelt!

In mijn trimsalon heb ik de beschikking over een in hoogte verstelbare tafel, een ruim en hoog bad en gebruik ik uitsluitend de beste materialen en shampoo’s.

Voordat u naar de salon komt!Trimsalon fotos 04-09-2012 (27)

* Zorg ervoor dat uw hond goed uitgelaten is voordat u hem naar de trimsalon brengt. Dit is prettiger voor uw hond en voor mij.

* De vacht dient droog te zijn bij aankomst. Een natte vacht is moeilijk te behandelen.

* Breng de hond nooit met een volle maag.

*Meldt lichamelijke klachten, loopsheid, agressiviteit e.d. zodat daar rekening mee kan worden gehouden tijdens de trimbeurt. Vertel me alles waarvan  u denkt dat het belangrijk is voor mij om te weten,zodat de trimbeurt zo prettig mogelijk verloopt voor uw hond en mij.

* Begin het liefst vanaf puppy af aan al met kammen en borstelen van zijn vacht. Uw hond raakt dan gewend aan de aanraking en de gang naar de trimsalon zal dan een stukje minder stress voor hem zijn.

*Als u uw hond brengt, probeer dan zo rustig mogelijk te blijven. Ga de hond niet overprijzen als u weg gaat, maar negeer hem als hij extra steun of aandacht probeert te trekken. Een hond gedraagt zich dan zo om onder de trimbeurt uit te komen.

graciel trimsalon website (14)

* Zorg dat u op de afgesproken tijd aanwezig bent. Zodat klanten die erna komen niet extra hoeven te wachten. Mocht u de afspraak niet door kunnen laten gaan, laat me dit dan zo snel mogelijk, maar minstens een dag van te voren weten, zodat een andere klant kan worden ingepland

Copyright 2012 hondknippen.nl - Hondentrimsalon Graciël
Website ontwerp: Zuidmedia